Shop dag nr 2 - Reisverslag uit Beijing, China van Familie Poppe - WaarBenJij.nu Shop dag nr 2 - Reisverslag uit Beijing, China van Familie Poppe - WaarBenJij.nu

Shop dag nr 2

Door: Susan

Blijf op de hoogte en volg Familie

18 Maart 2012 | China, Beijing

Wij hebben nog een shopdag ingelast het gaat altijd maar door in Beijing geen zondagsrust hier. De dag begon met sneeuw op de dakken. Heerlijk helder blauwe lucht en lekker koud .Op naar de pearlmarket nog meer koopjes ben nog op jacht geweest voor je vest Jackie maar ik mocht hem niet kopen voor de prijs die ze wouden moest weglopen sorry. Nog wel een sjaaltje en lv gescoord.Het was weer een feest met bieden.Samen met Kai,Christi & Maurice was het weer heel gezellig,Maurice werd zelfs een krukje aangeboden hilarisch.Naast de pearlmarket zit TOYS city alleen maar speelgoed, helicopters, verzin het speelgoed gebied en ze hebben het.De heren Don,Maurice & Theo waren helemaal in hun sas leuk om te zien.TOYS for boys.Nog even naar de mac en toen maar weer met de metro. Gezellig druk ook zondags.Heerlijk in de kamer gegeten en de jongens gaan nu lekker slapen.Nog drie nachtjes en we mogen naar huis.Morgen weer een gezellige dag naar de dierentuin samen met de papa en mama van Kai super en tot snel.Nog even over Finn wat een lol in z'n wasbak heerlijkom hem te zien spetteren..

Groetjes uit China

• 18 Maart 2012 - 13:38

Mariette:

Nog niet uitgeshopt? :)
    Haha, leuk verslag.

Veel filmplezier en tot morgen!
    Liefs
    Mar en Co

• 19 Maart 2012 - 09:33

Gijsbert En Jannie:

Nog een paar dagen dan zijn jullie thuis!!!
    Samen met jullie jongste zoon en jouw broertje Don!
    2 lieve, stoere jongens!
    Nog even genieten in China met jullie viertjes!

Hartelijke groeten van Gijsbert, Jannie, Gui-Bo, Lian en Cai-Jun

• 19 Maart 2012 - 10:25

Jorieke :

Hallo Susan, Theo, Don en Finn, nog maar 2 nachtjes en dan terug in Delden. Ik wens jullie deze laatste dagen daar veel plezier enne koop niet teveel ;) maar zo te lezen lukt dat allemaal wel.
    Bedankt voor de leuke uitnodiging, goede reis en in elk geval tot 1 April.
    Groetjes, Jorieke