Een jongen - Reisverslag uit Delden, Nederland van Familie Poppe - WaarBenJij.nu Een jongen - Reisverslag uit Delden, Nederland van Familie Poppe - WaarBenJij.nu

Een jongen

Door: fampoppe

Blijf op de hoogte en volg Familie

18 December 2011 | Nederland, Delden

We hadden niet gedacht dat het dit jaar nog zou lukken, maar we zitten boven op een blauwe wolk.Verder kunnen we niets melden want dat mag niet.
Don is super blij met zijn broertje lekker voetballen.
wij hopen volgend voorjaar af te reizen naar onze tweede zoon ( klinkt goed hé)

Heel veel liefs uit Twente

• 18 December 2011 - 09:53

Opa&Oma:

Wat dacht je hoe BLAUW onze wolk was!
    Dat was pas super thermiek.

• 18 December 2011 - 14:36

Charlot:

Helemaal leuk!!!
    Ben blij voor jullie (ook voor mezelf qua gezelligheid met oppassen haha)

• 18 December 2011 - 16:58

Mathijs En Jolanda:

Heel gaaf. Krijgt Pim er nog een vriendje bij waarmee hij kattekwaad kan uit halen!

• 18 December 2011 - 19:09

Rob,Leonie,Liv,Yuup:

Gevonden! Bedankt voor de link.
    Als het zover is, gaan we jullie zeker volgen via deze weblog.
    Mag ik niet mee ......?

• 19 December 2011 - 10:31

Erik,diane En Aishia:

Hoi familie poppe,
    Supergefeliciteerd! wij leven weer erg mee!!!

• 19 December 2011 - 11:19

Anneke Peijnenborg:

Super, mooier eind van dit jaar kan niet.... kga jullie weer volgen (en met Kai foto's kijken natuurlijk, vinden wij altijd weer bijzonder)
    Anneke

• 19 December 2011 - 12:57

Wondertje.waarbenjij:

Vanuit Beijing van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!!!
    Misschien kun je zijn foto op kerstballen laten afdrukken, hebben jullie een extra mooi versierde boom dit jaar!

Groetjes, Barbara
    mama van Isabella, Zilan en Yunee

• 19 December 2011 - 18:06

Natasja:

Helemaal supernieuws, wat een spetterend einde van 2011 en een fantastisch begin van 2012!!!! Wij gaan weer heerlijk meegenieten met jullie!!!

• 20 December 2011 - 08:23

Natasja:

Yeeeaaahhh wat een mooi kerstcadeau !!!!
    Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje en geniet van jullie blauwe wolk.

Groetjes Natas (mama van Yinthe en Xem)

• 20 December 2011 - 12:00

Patty:

Geen idee via welke vergunninghouder bij jullie.... maar wij zitten iig vlak bij jullie in de buurt; ook heerlijk hoog op zo'n blauwe wolk.... sinds gisteren.
    Gefeliciteerd!

greotjes Patty (mama van Djuna, Aylinn, DiWen* , Suzie en X (nog in China)

• 20 December 2011 - 18:57

Barbara,Martijn,Tim:

Wosah!!!!!!

• 21 December 2011 - 18:48

Mariel Pol:

hallo hallo, wat een gaaf nieuws zeg, super, en wat een fantastische kerst wordt dit.
    ik wens jullie alle liefde en geluk samen, en blijf vast wel op de hoogte van alles.

groetjes van mariel pol, don zn juf vd speeldoos, maar dat wisten jullie vast nog wel.

• 21 December 2011 - 21:30

Maureen:

wauw super vooruitzicht!!! alvast goede dagen en een zeer vorspoedig 2012

• 25 December 2011 - 15:01

Wim En Marjan De Jong:

Beste familie Poppe, vanuit China van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. Mooier kan je het jaar niet afsluiten. Wij komen al bijna weer naar huis en jullie hebben het nog tegoed. Geniet van de komende tijd en we gaan jullie volgen.
    Hartelijke groeten uit Beijing,
    Wim, Marjan, Jacintha, Jorinde en Jari de Jong

• 28 December 2011 - 20:57

Anita Snijders:

Hallo fam. Poppe,
    Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws, nog een zoontje erbij, bijna dan, maar toch....
    Nog even geduld , en dan voor de 2de keer afreizen naar het verre China !!!!!
    We wensen jullie veel plezier met de voorbereidingen op deze reis!
    We kennen elkaar niet , maar ook wij mochten 2x afreizen naar China om onze dochter en zoon te halen.
    Groeten uit Markelo.
    Anita.

• 09 Januari 2012 - 15:35

Marjon:

He hallo fam Poppe, jullie kennen me niet maar kwam dit tegen op internet. Ik kom uit Goor en wij hebben vorige week te horen gekregen dat we ook op zon mooie blauwe wolk zitten. Ik weet niet bij welk adoptiebureau jullie zitten maar miss gaan we wel tegelijk naar China. Misschien vinden jullie het leuk om contact te hebben. Ik zal mijn mailadres erbij zetten. Liefs Marjon
    marjonleetink@hotmail.com

• 11 Januari 2012 - 06:47

Gerda:

Hey Lieve Fam. Super dat het sneller gaat dan jullie verwacht hadden wij kunnen ook bijna niet wachten Don pak je koffertje maar vast Super Veel plezier met de voorbereidingen Liefs Gerda

• 06 Maart 2012 - 18:31

Familie Ten Bokum:

Lieve Susan, Theo en Don!
    Van ganze harte gefeliciteerd! Ik heb tijdens mijn werk tijd om jullie even te volgen en nu ook eens te reageren. Is geen goed teken, maar ik heb vanmiddag al een bus vol gasten geregeld dus Sylvia zal het wel niet erg vinden. Fijn dat alles tot dus ver zo goed en vlotjes verloopt. En jullie tweede zoon en broertje nu eindelijk ook in de armen te kunnen houden is fantastisch.
    Suus, je bent nu een echte jongensmoeder binnen een mannengezin, COOl (ik praat uit ervaring zoals je weet) en nogmaals van harte!
    Dikke knuffel en een zoen voor Don van Peter en Onno en een ontzettende nieuwsgierige welkomsgroet voor Finn van ons allemaal.
    Liefs Robert, Joost, Peter, Onno en Annelies