LOA !!!!!! - Reisverslag uit Delden, Nederland van Familie Poppe - WaarBenJij.nu LOA !!!!!! - Reisverslag uit Delden, Nederland van Familie Poppe - WaarBenJij.nu

LOA !!!!!!

Door: fampoppe

Blijf op de hoogte en volg Familie

10 Januari 2012 | Nederland, Delden

De achtbaan kan nu echt beginnen tijdens onze kerstvakantie is onze LOA al binnen gekomen dat betekend waarschijnlijk eind februari of begin maart op naar China. Don is er helemaal klaar voor mama wanneer gaan we nou naa mijn broertje !!!! Heel snel.

• 10 Januari 2012 - 21:13

Marjan:

Dat is een snelle LOA zeg, van harte! Als de rest ook zo vlot gaat, zitten jullie snel in het vliegtuig richting China. Spannend!
    Groeten van Wim, Marjan, Jacintha, Jorinde en Jari

• 12 Januari 2012 - 22:01

De Prieshofjes:

Ook nog even via jullie weblog:
    Geweldig! Op naar de TA ...... We duimen voor jullie dat die net zo snel komt.

Liefs,

Rob, Leonie, Liv en Yuup

• 19 Januari 2012 - 18:09

De Ter Horstjes:

Ja jeetje, had er nog met Herbert over!!! Helemaal gaaf toch!!!!!!!!!!!!!! Zooooo leuk!!!

Verslag uit: Nederland, Delden

Familie

Wij zijn een familie uit Twente en hopen volgend jaar 2012 onze tweede Zoon uit China op te halen hier het verslag opweg naar de Reis en als het zover is een reisverslag vanuit China

Actief sinds 18 Dec. 2011